Wij verzorgen alle (be)handelingen die nodig zijn om uw gebit in de best mogelijke conditie te houden. Dat doen we met de grootst denkbare zorg voor onze patiënt, gecombineerd met veel liefde voor ons vak. Vanzelfsprekend worden we permanent bijgeschoold en beschikken we over de modernste apparatuur, tandheelkundige technieken en hygiënecodes.

Maar voor u, zo denken wij, is een grote persoonlijke betrokkenheid van uw tandarts en zijn team het allerbelangrijkst. De kleinschaligheid van onze praktijk is daarom een bewuste keuze. Bij ons hééft u misschien wel een nummer, maar u bént het zeker niet… En dat voelt u bij uw bezoek aan onze praktijk.

Historie
Tandarts Tjakko Ruinemans

Na het afronden van zijn studie aan de ACTA in Amsterdam is tandarts Tjakko Ruinemans in 1999 begonnen als waarnemer in Ootmarsum. Naast zijn werk in Ootmarsum werkte hij ook als waarnemer in praktijken in Oldenzaal en Denekamp. In 2008, toen tandarts Willenborg met pensioen ging, heeft hij de praktijk volledig overgenomen. In 2015 verhuisde de praktijk naar het huidige pand aan de Denekamperstraat, de plek waar vroeger de Schepers school zat. Een lang gekoesterde wens, werken in een moderne nieuwe praktijk, ging daarmee in vervulling.

Naast zijn praktijk, is Tjakko Ruinemans tevens werkzaam in het MST. Daar behandelt hij patiënten met slaapapneu door middel van een MRA beugel.