Tandarts
Tandarts Tjakko Ruinemans
 
Tandarts
Tandarts Ingrid Berends

Ingrid Berends is een tandarts met meer dan 8 jaar praktijkervaring. In 2008 studeerde ze af aan de Rijksuniversiteit Groningen en sindsdien heeft ze in meerdere praktijken gewerkt. Op dit moment is ze, naast tandartspraktijk Ruinemans, werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Albergen.

Tandarts
Tandarts Ties Baars

Ik ben Ties Baars en afgestudeerd als tandarts in 2017 in Groningen. Ik heb eerst in de regio Groningen gewerkt in verschillende praktijken en ben sinds 2018 in Twente aan het werk. Naast het werken in deze praktijk werk ik ook bij Tandheelkundige kliniek de Merelhof te Hardenberg.

Het werken met mensen vind ik prettig waarbij ik communicatie heel belangrijk vind. Het werken in een algemene praktijk staat me aan om zo verschillende soorten behandelingen te kunnen uitvoeren.

Preventie assistente
Preventie assistente Kim

Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2004 werkzaam in deze praktijk. In 2006 heb ik mijn diploma als preventie-assistente behaald. Hierdoor kan ik meer zelfstandige handelingen uitvoeren, wat ik erg leuk vind om te doen.

Preventie assistente
Preventie assistente Sanne

Ik ben Sanne en sinds augustus 2016 werkzaam als tandartsassistente in deze praktijk. Het leukste aan dit werk is het contact met de patiënten en het afwisselende werk. Ik hoop mij in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen in deze praktijk.

assistente

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Noa-768x1024.jpg

Assistente Noa

Ik ben Noa en ben sinds 2023 werkzaam in deze praktijk. Ik heb mijn opleiding tandartsassistente versneld gedaan. Ik hoop in de toekomst nog een cursus tot preventieassistente te doen. Ik vind het contact en het helpen van patiënten het leukste van dit werk.