Tandarts
Tandarts Tjakko Ruinemans
Tandarts
Tandarts Ties Baars

Ik ben Ties Baars en afgestudeerd als tandarts in 2017 in Groningen. Ik heb eerst in de regio Groningen gewerkt in verschillende praktijken en ben sinds 2018 in Twente aan het werk. Naast het werken in deze praktijk werk ik ook bij Tandheelkundige kliniek de Merelhof te Hardenberg.

Het werken met mensen vind ik prettig waarbij ik communicatie heel belangrijk vind. Het werken in een algemene praktijk staat me aan om zo verschillende soorten behandelingen te kunnen uitvoeren.

Preventie assistente
Preventie assistente Kim

Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2004 werkzaam in deze praktijk. In 2006 heb ik mijn diploma als preventie-assistente behaald. Hierdoor kan ik meer zelfstandige handelingen uitvoeren, wat ik erg leuk vind om te doen.

Preventie assistente
Assistente Sanne

Ik ben Sanne en sinds augustus 2016 werkzaam als tandartsassistente in deze praktijk. Het leukste aan dit werk is het contact met de patiënten en het afwisselende werk. Ik hoop mij in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen in deze praktijk.

Preventie assistente
Assistente Tanja

Ik ben Tanja. Inmiddels 25 jaar tandartsassistente en sinds september 2017 werkzaam in deze praktijk. Het contact met de patiënten en de diversiteit van het vak zijn de reden waarom ik dit werk zo leuk vind en nog steeds in het vak werkzaam ben.