Tandarts
Tandarts Tjakko Ruinemans
Tandarts
Tandarts Ingrid Berends

Tandarts Ingrid Berends is een tandarts met meer dan 8 jaar praktijkervaring. In 2008 studeerde ze af aan de Rijksuniversiteit Groningen en sindsdien heeft ze in meerdere praktijken gewerkt. Op dit moment is ze, naast tandartspraktijk Ruinemans, werkzaam bij Tandheelkundig Centrum Denekamp. Ze is gehuwd en trotse moeder van 4 kinderen.

Werken met kinderen vind ze een van de leukste onderdelen van haar werk.

Preventie assistente
Preventie assistente Kim

Mijn naam is Kim en ik ben sinds 2004 werkzaam in deze praktijk. In 2006 heb ik mijn diploma als preventie-assistente behaald. Hierdoor kan ik meer zelfstandige handelingen uitvoeren, wat ik erg leuk vind om te doen.

Preventie assistente
Assistente Sanne

Ik ben Sanne en sinds augustus 2016 werkzaam als tandartsassistente in deze praktijk. Het leukste aan dit werk is het contact met de patiënten en het afwisselende werk. Ik hoop mij in de toekomst verder te kunnen ontwikkelen in deze praktijk.

Preventie assistente
Assistente Tanja

Ik ben Tanja. Inmiddels 25 jaar tandartsassistente en sinds september 2017 werkzaam in deze praktijk. Het contact met de patiënten en de diversiteit van het vak zijn de reden waarom ik dit werk zo leuk vind en nog steeds in het vak werkzaam ben.